Asayiş

İl Emniyet Müdürü Ayhan, görevine başladı

İl Emniyet Müdürü Ayhan, görevine başladı

Edirne Ahval
Edirne Ahval
Editör
22 Eylül 2025 15:53

Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile yayınlanan kararnamede Edirne İl Emniyet Müdürü olarak atanan Muhittin Ayhan bugün görevine başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararnameyle emniyet teşkilatında atamalar yapılarak, yerler ve isimler değişmişti. Kararnameye göre, kentte iki yılı aşkın süredir görev yapan Edirne İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanırken,  Edirne İl Emniyet Müdürlüğü’ne ise Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanı 1. Sınıf Emniyet Müdürü Muhittin Ayhan getirildi. 

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Muhittin Ayhan bugün, emniyet binası önünde düzenlenen karşılama töreni ile görevine resmen başlamış oldu. Damla GÖÇ AKYÜZ

Yorum Yap

Düşüncelerinizi bizimle paylaşın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar

0 yorum

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!