Asayiş

Meriç Nehri'nde erkek cesedi!

Meriç Nehri'nde erkek cesedi!

Edirne Ahval
Edirne Ahval
Editör
02 Ekim 2025 12:33

Edirne'nin Meriç Nehri’nde kum ocağı yakınlarında bulunan erkek cesedi, AFAD ekiplerince kıyıya çıkarıldı. Tanınamayacak derecede deforme halde olan ceset otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

Edirne’nin Meriç Nehri’nde, kum ocağı yakınlarında erkek cesedi bulundu. Bölgeden geçen vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine AFAD, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. AFAD ekipleri tarafından Karaağaç Mahallesi mevkisinde kıyıya çıkarılan cesedin, erkek şahsa ait olduğu ve tanınamayacak derecede deforme halde bulunduğu tespit edildi.

Cumhuriyet savcısı ve jandarma ekiplerinin olay yerindeki incelemesinin ardından ceset, otopsi yapılmak üzere Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Adem Batuhan SEVER

Yorum Yap

Düşüncelerinizi bizimle paylaşın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar

0 yorum

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!