CHP Edirne İl Gençlik Kolları Başkanı Özgür Hata, Çisem Örskaya ile Edirne’de düzenlenen törenle dünyaevine girdi. Nikah şahitliğini 17 kişinin üstlendiği düğüne CHP'nin önde gelen isimleri ve çok sayıda davetli katıldı.
CHP Edirne İl Gençlik Kolları Başkanı Özgür Hata, Çisem Örskaya ile hayatını birleştirdi. Genç çift, kentteki bir düğün salonunda düzenlenen törenle evlendi.
Düğüne CHP Edirne İl Başkanı Harika Taybıllı, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Cem Aydın, önceki dönem Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, geçmiş dönem CHP Edirne İl Başkanları Samet Kahraman ve Fevzi Pekcanlı, Edirne Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürü Egemen Ilgın ile Hata ve Örskaya ailelerinin yakınları ve çok sayıda davetli katıldı.Genç çiftin nikah şahitliğini 17 kişi üstlendi.
Edirne Ahval Gazetesi ailesi olarak Özgür Hata ve Çisem Örskaya’ya bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.Adem Batuhan SEVER