Asayiş

Tekirdağ'da FETÖ soruşturmasında 2 akademisyene tutuklama

Tekirdağ'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) akademisyen yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 4 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Adem Batuhan SEVER
Adem Batuhan SEVER
Editör
24 Nisan 2026 22:12

FETÖ'nün akademisyen yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturmada, gözaltına alınan 3 akademisyen ve 1 doktorun emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.B. ve R.M. çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı, E.Ö. ile M.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ'nün akademisyen yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 2 gün önce Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinde görevli akademisyenler A.B. R.M. ve M.A. ile Edirne'nin Keşan ilçesinde özel bir hastanede görevli doktor E.Ö, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınmıştı.

Şüphelilerin adreslerinde ele geçirilen 4 telefon, SIM kart, hafıza kartı ve dizüstü bilgisayara el konulmuştu. (AA)

Yorum Yap

Düşüncelerinizi bizimle paylaşın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar

0 yorum

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!