Uzunköprü’de polis ekiplerinin bir ev ve araçta yaptığı aramada 2 bin 140’ı doldurulmuş toplam 4 bin 940 makaron ile yaklaşık 15 kilo kaçak tütün ele geçirildi; 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde polis ekiplerince bir ev ve araçta yapılan aramada binlerce makaron ile kaçak tütün ele geçirildi.
Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, kaçak sigara ve tütün satışının önlenmesine yönelik yürüttükleri çalışmalar kapsamında H.H.’nin ikametinde ve aracında arama gerçekleştirdi.
Yapılan aramalarda 2 bin 140’ı doldurulmuş, 2 bin 800’ü boş olmak üzere toplam 4 bin 940 makaron, 14 kilo 980 gram kaçak tütün, 500 adet şeffaf poşet ile 2 adet sigara doldurma makinesi ele geçirildi.
Ele geçirilen malzemelere el konulurken, H.H. ve G.H. hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na muhalefet suçundan adli işlem başlatıldığı bildirildi.
Haber Merkezi