Asayiş

Yangının ortasında kalan hayvanlara jandarma eli

Yangının ortasında kalan hayvanlara jandarma eli

Edirne Ahval
Edirne Ahval
Editör
14 Temmuz 2024 12:03

Geçtiğimiz günlerde Lalapaşa’ya bağlı Ömeroba Köyü yakınlarında meydana gelen yangında, yangının ortasında kalan hayvanlar, görev alan Edirne İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timi tarafından kurtarılarak sahiplerine teslim edildi.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı; sorumluluk bölgesinde bulunan ormanlık alanlarda ve tarlalarda meydana gelen yangın olaylarına yönelik engelleme ve mücadele çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Bu kapsamda; Lalapaşa ilçesi Ömeroba yakınlarında meydana gelen yangında, yangının ortasında kalan hayvanların kurtarılmasında Edirne İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timi görev alarak, hayvanların sağlıklı bir şekilde kurtarılıp hayvan sahiplerine teslim edilmesini sağlandı.

Haber Merkezi

Yorum Yap

Düşüncelerinizi bizimle paylaşın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar

0 yorum

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!