Edirne Haberler

Ailelere kritik uyarı: "Önlem evde başlar"

Cumhuriyetin Özgür Kadınları Derneğinden “Gör, Duy, Önlem Al” Semineri: Ailelere Çocuk Güvenliği Uyarısı

Yeşim Dramalı
Yeşim Dramalı
Editör
27 Nisan 2026 15:27

Cumhuriyetin Özgür Kadınları Derneği, çocuk güvenliği ve aile bilincini güçlendirmek amacıyla Edirne’de anlamlı bir etkinliğe imza attı. 26 Nisan akşamı dernek ofisinde düzenlenen “Gör, Duy, Önlem Al” temalı Aile Bilinçlendirme Semineri, son günlerde yaşanan üzücü olayların ardından toplumsal duyarlılığı artırmayı hedefledi.

 

Yoğun katılımın olduğu seminerde konuşan Sosyolog Merve Aşıcı, ailelere kritik tavsiyelerde bulundu. Aşıcı, “Çocuklarımızın güvenliği ve sağlıklı gelişimi için ailelerin farkındalığını artırmayı amaçladığımız bu seminerde, önleyici adımların ailede başladığını bir kez daha vurguladık” dedi.

 

Seminerin ev sahibi Dernek Başkanı Zuhal Azseven ise şu mesajı verdi: “Cumhuriyetin Özgür Kadınları Derneği olarak, toplumun temel taşı ailelerimizi bilinçlendirerek daha güvenli bir gelecek inşa etmek için eğitim ve dayanışma faaliyetlerimize kararlılıkla devam edeceğiz.”

Programın sonunda katılımcılar, çocukların geleceği için yalnızca ailelere değil, tüm topluma büyük sorumluluk düştüğünü belirterek herkesi “görmeye, duymaya ve önlem almaya” çağırdı.

Haber Merkezi

Yorum Yap

Düşüncelerinizi bizimle paylaşın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar

0 yorum

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!