Subaşı Belediyesi tarafından planlanan 500 tonluk yeni içme suyu deposu yapımı ve mevcut su şebekesinin tamamen yenilenmesi için ilk kazma vuruldu. Altyapı seferberliğinin ilk gününde, çalışmaların kazasız belasız tamamlanması adına dualar edilerek koç kurban kesimi gerçekleştirildi. Beldenin kronikleşen su sorununu kökten çözecek olan bu dev proje, mahalle sakinleri tarafından da büyük bir memnuniyetle karşılandı.

BELEDİYE BAŞKANI TÜFEKÇİ’DEN TEŞEKKÜR MESAJI
Çalışmaların başladığı alanda incelemelerde bulunarak projenin detaylarına ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Subaşı Belediye Başkanı Göksel Tüfekçi, belde halkına en kaliteli hizmeti sunmak için gece gündüz çalıştıklarını vurguladı. Başkan Tüfekçi, "Vatandaşlarımızın daha sağlıklı, kaliteli ve kesintisiz içme suyuna kavuşması amacıyla 500 tonluk yeni içme suyu deposu ve su şebekesi yenileme çalışmalarımız başlamıştır" diyerek projenin hayati önemine dikkat çekti. Tüfekçi,
"Bu önemli yatırımın beldemize kazandırılmasında desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum'a, Edirne Valimiz Sayın Yunus Sezer'e, Edirne Milletvekilimiz Dr. Fatma Aksal'a, AK Parti Edirne İl Başkanımız Sayın Belgin İba'ya, AK Parti Meriç İlçe Başkanımız Sayın Hüsamettin Demirkan'a ve İl Genel Meclis Üyesi Güray Öztürk'e şahsım ve vatandaşlarım adına en içten teşekkürlerimi sunuyoruz" ifadelerini kullandı.

'HİZMETLER KESİNTİSİZ DEVAM EDECEK'
Yenileme çalışmalarının en kısa sürede tamamlanarak yeni su deposunun faaliyete geçirileceğini müjdeleyen Belediye Başkanı Göksel Tüfekçi, beldenin çehresini değiştirecek projeleri bir bir hayata geçirmeye kararlı olduklarını belirtti. Gelecek nesillere daha yaşanabilir ve altyapısı güçlü bir Subaşı bırakmak istediklerini ifade eden Tüfekçi, "Subaşı'mız için durmadan çalışmaya, vatandaşlarımıza en kaliteli hizmeti sunmaya devam edeceğiz" diyerek açıklamasını sonlandırdı.