Edirne Son Dakika Haber

Balkan Pazarı’nda Cuma Bereketi

Edirne’nin köklü pazarlarında biri olan ve her hafta Cuma günü kurulan Balkan Pazarı’nda bu hafta hareketliydi

Yeşim Dramalı
Yeşim Dramalı
Editör
Şennur KARAGÖZ
Şennur KARAGÖZ
Muhabir
Yayınlanma:
19 Haziran 2026 17:28
Güncellenme:
19 Haziran 2026 17:28

Edirne’nin köklü pazarlarında biri olan ve her hafta Cuma günü kurulan Balkan Pazarı’nda bu hafta hareketlilik beklenenden az olsada esnafın yüzünü güldürdü. Geçtiğimiz haftalara kıyasla beklenen yoğunluğun yaşanmaması pazarcı esnafını tam anlamıyla memnun etmese de, tezgâhların boş kaldığını söylemek mümkün değildi.

Özellikle deniz sezonunun resmen açılmasıyla birlikte vatandaşların rotası yazlık ürünlere çevrildi. Plajda, sahilde ve tatil beldelerinde rahatça giyilebilecek kıyafetler, pazarda en çok rağbet gören kalemlerin başında geldi. Edirneli hemşehriler kadar, komşu Balkan ülkelerinden gelen alıcılar da uygun fiyatlı ürünleri fırsat bilerek tezgâhlara akın etti.

Her bütçeye hitap eden geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken Balkan Pazarı’nda bu haftanın en dikkat çeken yanı ise “cuma bereketi” oldu. Yoğunluk beklentinin altında kalsa da, hareketlilik esnafın yüzünü en azından bir nebze güldürmeye yetti.

Balkan Pazarı’nda Cuma Bereketi

Balkan Pazarı’nda Cuma Bereketi

Kaynak: Şennur KARAGÖZ

Yorum Yap

Düşüncelerinizi bizimle paylaşın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar

0 yorum

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!