Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Marmara Cezaevi'nde 148 gündür tutukluluk sürecinin ardından tahliyesine ilişkin açıklama yapan Zafer Partisi Edirne İl Başkanı Serkan Konak; "Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın tahliyesi, adaletin ve millet iradesinin bir kez daha galip geldiğinin önemli bir göstergesidir. Türk milletinin sesi olan, korkusuzca gerçekleri haykıran Sayın Özdağ’ın özgürlüğüne kavuşması, bizleri ve tüm vatanseverleri derinden sevindirmiştir" dedi.
Zafer Partisi Edirne İl Başkanı Serkan Konak, Genel Başkanları Ümit Özdağ’ın tahliyesi sonrası bir açıklama yaparak kararı “adaletin ve millet iradesinin galibiyeti” olarak değerlendirdi.
Tahliye kararının tüm vatanseverleri sevindirdiğini belirten Konak, “Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın tahliyesi, adaletin ve millet iradesinin bir kez daha galip geldiğinin önemli bir göstergesidir. Türk milletinin sesi olan, korkusuzca gerçekleri haykıran Sayın Özdağ’ın özgürlüğüne kavuşması, bizleri ve tüm vatanseverleri derinden sevindirmiştir” dedi.
Konak, Ümit Özdağ’ın dün olduğu gibi bugün de Türk milletinin haklı mücadelesinde öncülük etmeye devam edeceğini vurguladı. Açıklamasında hukukun üstünlüğüne dikkat çeken Konak, “Zafer Partisi olarak her zaman hukukun üstünlüğünü savunduk, savunmaya da devam edeceğiz. Türk milletinin birliği, sınır güvenliği ve Türkiye’nin bağımsız geleceği için yürüttüğümüz mücadelede asla geri adım atmayacağız” ifadelerini kullandı.
Konak ayrıca bu süreçte partilerinin yanında duran vatandaşlara teşekkür ederek, “Genel Başkanımız Sayın Ümit Özdağ’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" dedi.
Haber Merkezi