Trakya Birlik İlkokulu, bahar şenlikleri kapsamında okulun bahçesinde kermes düzenledi. Okul Aile Birliği Başkanı Dilber Uzun da çocuklar için hijyen ve sağlık kurallarına uygun bir şekilde yiyeceklerin hazırlandığını belirterek, kermesteki amacın çocukların biraz eğlenmeleri ve unutamayacakları bir gün yaşamalarını hedeflediklerini vurguladı.
Trakya Birlik İlkokulu, bahar şenlikleri kapsamında okulun bahçesinde kermes düzenledi. Okul Aile Birliği Başkanı Dilber Uzun’da çocuklar için hijyen ve sağlık kurallarına uygun bir şekilde yiyeceklerin hazırlandığını belirterek; “Çocuklarımızın hijyen ve sağlık kurallarına uygun bir şekilde velilerimiz çok özenli bir şekilde içeceklerimize kadar hazırladılar. Kermesi yapmamızdaki amaç okul aile birliğine küçükte olsa bir katkı sağlamak ama çocuklarımızın bahar ayları ile birlikte okulun kapanmasına yaklaşılmasıyla birlikte çocukların biraz eğlenmeleri ve unutamayacakları bir gün yaşamalarını hedefledik” diye konuştu.
Gerçekleştirilen kermese ilginin de yoğun olduğunu ifade eden Uzun; “İlgi de şu an gayet iyi geçen sene de yapmıştık aynı şekilde. Özellikle öğle saatinden sonra çok daha yoğun oluyor. Velilerimiz ve çocuklarımızın da ilgisi beklediğimizden iyi” ifadelerini kullandı. Damla GÖÇ