Gündem

Emekli olan Kocaağa’ya başarı belgesi

Emekli olan Kocaağa’ya başarı belgesi

Edirne Ahval
Edirne Ahval
Editör
21 Mayıs 2024 11:27

Polis Memuru Önder Vayit Kocaağa, 27 yıllık görev süresini tamamlayarak emekli oldu. Kocaağa için Vilayet’te düzenlenen emeklilik töreninde Edirne Valisi Yunus Sezer, hizmet ve çalışmalarından dolayı polis memuru Önder Vayit Kocaağa’ya başarı belgesi takdim etti.

Görevine, 16 Haziran 1997 tarihinde Türk Polis Teşkilatı’nın bir ferdi olarak başlayan ve Türkiye’nin çeşitli yerlerinde görev alan Önder Vayit Kocaağa, 9 Temmuz 2014 tarihinde Edirne Valiliği’nde çalışmaya başladı. Birçok çalışmada ismi olan Vahit Kocaağa, 27 yıllık görev süresini Edirne Valiliği’nden emekli olarak noktaladı.

Üstün başarı ve çalışmaları dolayısıyla Edirne Valisi Yunus Sezer, Kocaağa’ya başarı belgesi takdim ederek, emeklilik hayatının sağlıklı ve mutlu geçmesi temennisinde bulundu. Haber Merkezi

Yorum Yap

Düşüncelerinizi bizimle paylaşın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar

0 yorum

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!