Gündem

Esnaf odaları için seçim yılı!

Esnaf odaları için seçim yılı!

Edirne Ahval
Edirne Ahval
Editör
28 Aralık 2025 14:56

34 oda sandığa gidecek

Yeni yılın gelmesiyle birlikte Edirne’de bulunan 34 esnaf odası sandığa gidecek. Odalardaki seçim maratonu 11 Ocak 2026’da lokantacılar ve berberler odası seçimleriyle start alacak.

Edirne Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği (EDESOB)’a bağlı, ilçelerle birlikte toplam 34 oda sandığa gidecek. Odalar arasındaki ilk genel kurul 11 Ocak’ta Tatlıcı, Büfeci, Kebap ve Lokantacılar Odası ile Berberler Odası’nca yapılacak. 

BAŞKANDAN BAŞARI TEMENNİSİ

Süreçle ilgili konuşan EDESOB Başkanı Kemal Cingöz; “Seçimlerine katılacak tüm arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum. Mevcut görevine devam edecek olanlara da görevi devredecek olanlara da bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyorum” dedi.

Tatlıcı, Büfeci, Kebap ve Lokantacılar Odası seçimlerini 17 Ocak’ta Kahveci ve Gazinocular Odası, 18 Ocak’ta Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası izleyecek. Kalan odaların seçim tarihi henüz belli olmazken, süreç Mayıs ayında EDESOB’un olağan genel kuruluyla sona erecek. Damla GÖÇ AKYÜZ

Yorum Yap

Düşüncelerinizi bizimle paylaşın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar

0 yorum

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!