Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan, Sabuni Mahallesi’ndeki ziyaretinde tanışmak istediklerini ileten Asrın ve Aras Dıramalı kardeşleri unutmadı. Başkan Gencan, yeni Eğitim-Öğretim yılı öncesinde Dıramalı Ailesini makamında ağırladı.
Ebeveynleri Selin ve Tolga Dıramalı ile birlikte belediyeye gelen Asrın ve Aras, Gencan'la buluşarak büyük mutluluk yaşadı. Çocukların heyecanı yüzlerinden okunurken, Başkan Gencan da minik kardeşlerle yakından ilgilendi. Sohbet havasında geçen buluşmada eğitim, arkadaşlık ve geleceğe dair umutlar üzerine keyifli anlar yaşandı.
Ziyaretin en özel anlarından biri ise, küçük Aras’ın doğum günü oldu. Başkan Gencan, Aras’ın doğum gününü kutlayarak kendisine sürpriz yaptı. Renkli görüntülere sahne olan kutlamada Aras; ailesi ve Başkan Gencan ile birlikte yeni yaşının mutluluğunu paylaştı.
Başkan Gencan, ziyarette Asrın ve Aras’a çeşitli hediyeler takdim ederek yeni Eğitim-Öğretim yılında başarılar diledi. Çocukların gözlerindeki ışıltıdan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Gencan; “Bizim en büyük gücümüz, geleceğimizin teminatı çocuklarımızdır. Onların hayalleri, bizim yarınlarımızı şekillendirecek. Bugün onlarla bir araya gelmek, heyecanlarını paylaşmak ve Aras’ın doğum gününe ortak olmak benim için çok kıymetliydi” dedi.
Dıramalı ailesi, nazik daveti ve içten misafirperverliği için Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan’a teşekkür ederek, çocuklarının böyle özel bir buluşma yaşamasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Haber Merkezi