Gündem

Gökay Özsoy kuaför salonu, yenilenen yüzüyle hizmette

Gökay Özsoy kuaför salonu, yenilenen yüzüyle hizmette

Edirne Ahval
Edirne Ahval
Editör
18 Şubat 2025 16:26

Edirne’de uzun yıllardır kadın kuaförlüğü sektöründe faaliyet gösteren tanınan isim Gökay Özsoy’un, kentin 1.Murat Mahallesi Yiğit Sokak’a taşıdığı kadın kuaförü salonu, yenilenen yüzüyle hizmete başladı.

Edirne’de 2006 yılından beri kadın kuaförlüğü sektöründe faaliyet gösteren Gökay Özsoy, Erasta AVM’deki kuaför salonunu, kentin 1.Murat Mahallesi Yiğit Sokak Polat Apartmanı No: A/3’e taşıdı.

Edirne’nin tanınan ismi tecrübeli kuaför Gökay Özsoy’un yenilenen yüzüyle misafirlerini ağırlamaya başladığı kuaför salonu için, bugün görkemli bir açılış töreni düzenlendi.

Törene katılan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Edirne Belediyesi önceki dönem Başkanı Recep Gürkan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Engin Makak, işletmenin kurdele kesimini Özsoy ile birlikte gerçekleştirdi. Törene Özsoy’un çok sayıda seveni ve davetli katıldı.

Açılış törenine katılan davetliler, Özsoy’u tebrik ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundu. Özsoy’un yeni salonu, modern dekorasyonu ve geniş hizmet yelpazesiyle dikkat çekiyor.

‘GÜZELLİK VE BAKIM ALANINDA EN İYİ HİZMETİ SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

Açılış töreninde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Özsoy, daha konforlu bir alana geçtiklerini belirtirken, müşterilerine daha kaliteli bir hizmet vermeyi hedeflediklerini dile getirdi. Özsoy; “2006 yılından beri sektörde farklı yerlerde salonlar işlettim. Şimdi daha geniş, daha büyük ve konforlu bir alanda müşterilerimize daha kaliteli bir hizmet vermeyi hedefliyorum. Bütün yanımda olan bütün dostlarıma çok teşekkür ediyorum. Yeni yerimizde, güzellik ve bakım alanında en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Adem Batuhan SEVER

Yorum Yap

Düşüncelerinizi bizimle paylaşın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar

0 yorum

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!