Gündem

Jandarma’dan öğrencilere medya eğitimi

Jandarma’dan öğrencilere medya eğitimi

Edirne Ahval
Edirne Ahval
Editör
01 Mayıs 2024 10:39

Edirne İl jandarma Komutanlığı tarafından Tayakadın Köyü Ortaokul öğrencilerine dijital bağımlılık, siber zorbalık ve güvenli internet kullanımı hakkında dikkat edilecek hususlar hakkında sunum yapılarak bilgilendirici broşür dağıtımı yapıldı.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, özellikle maddi ve manevi kayıplarına neden olan ve akabinde değişik suç olaylarının çıkış noktasını teşkil edebilen dijital dolandırıcılık faaliyetlerinin engellenmesine yönelik bilgilendirme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan Siber suç farkındalık ve bilinçlendirme eğitimleri kapsamında; Tayakadın Köyü Ortaokul öğrencilerine yönelik dijital bağımlılık, siber zorbalık, güvenli internet kullanımı, siber dolandırıcılıktan korunma, sosyal medya kullanımında dikkat edilecek hususlar konuları hakkında eğitim faaliyeti icra edildi ve konu ile ilgili görsel içerikli broşür dağıtıldı.

Haber Merkezi

Yorum Yap

Düşüncelerinizi bizimle paylaşın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar

0 yorum

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!