Gündem

Kapıkule’de tüm zamanların rekoru

Kapıkule’de tüm zamanların rekoru

Edirne Ahval
Edirne Ahval
Editör
10 Temmuz 2024 17:18

Edirne Valiliği, son bir haftada sınır kapılarındaki yolcu sayılarında rekor kırıldığını açıkladı. Yapılan açıklamada, Kapıkule Sınır Kapısı’ndan 9005 binek araç ve 38 bin 692 yolcu girişiyle tüm zamanların rekorunun kırıldığı bildirilirken, gurbetçilerin yoğun olarak kullandığı Kapıkule Sınır Kapısı’nda peron sayısının 24’e çıkarıldığı vurgulandı.

Anavatana dönen vatandaşların işlemlerini ve geçişlerini hızlandırmak amacıyla her türlü tedbirin alındığı dile getirilen açıklamada, Kapıkule Sınır Kapısı’nda 9005 binek araç ve 38 bin 692 yolcu girişi ile tüm zamanların rekorunun kırıldığı bildirildi.

KAPIKULE’DE PERON SAYISI 24’E ÇIKARTILDI

Yurt dışında yaşayan gurbetçilerin anavatana dönüşlerinde yaşadıkları sorunları en aza indirmek için 1302 personelimiz görev yaptığı belirtilirken, özellikle gurbetçi vatandaşların yoğun olarak geçiş yaptığı Kapıkule Sınır Kapısı’nda peron sayının 24’e çıkartıldığı vurgulandı.

22 HAZİRAN’DAN 9 TEMMUZ’A KADAR 562 BİN 834 YOLCU GEÇİŞİ

Ayrıca 22 Haziran - 9 Temmuz tarihleri arasında Kapıkule, Pazarkule, Hamzabeyli ve İpsala sınır kapılarından 141.478 bin araç ve 562.834 yolcunun giriş yaptığının altı çizildi.

Haber Merkezi

Yorum Yap

Düşüncelerinizi bizimle paylaşın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar

0 yorum

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!