Gündem

Lalapaşa’da Ramazan Bereketi: İftar Sofrasında Birlik ve Şükür Duası

Lalapaşa’da Ramazan Bereketi: İftar Sofrasında Birlik ve Şükür Duası

Yeşim Dramalı
Yeşim Dramalı
Editör
10 Mart 2026 10:52

Lalapaşa Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla iftar programı ve şükür duası düzenlendi. İlçede gerçekleştirilen programa protokol üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Lalapaşa Belediye Başkanı Zafer Sezgin Geldi öncülüğünde Ramazan’ın manevi atmosferinde kurulan büyük iftar sofrasında vatandaşlar aynı sofrada buluştu. Programda birlik ve beraberlik vurgusu yapılırken iftarın ardından şükür duası edildi.

İftar ve şükür duasına katılan herkese teşekkür eden Başkan Zafer Sezgin Geldi, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Ramazan İftarı ve Şükür Duası programımızda soframızı ve gönlümüzü paylaşan kıymetli protokol üyelerimize, komşularıma ve değerli Lalapaşalı hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum. Lalapaşa’mızın birlik, beraberlik ve kardeşliğini bir kez daha hissettiğimiz bu güzel akşamda aynı sofrada buluşmak bizler için büyük bir mutluluk oldu. Rabbim yaptığımız duaları, tuttuğumuz oruçları kabul eylesin. Tüm hemşehrilerime hayırlı, huzurlu ve bereketli Ramazanlar diliyorum.”

Program, vatandaşların sohbet edip Ramazan’ın manevi atmosferini birlikte paylaşmasıyla sona erdi.

Şennur Karagöz

Yorum Yap

Düşüncelerinizi bizimle paylaşın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar

0 yorum

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!