Gündem

Satrançta Edirneli sporcular gururlandırdı!

Satrançta Edirneli sporcular gururlandırdı!

Edirne Ahval
Edirne Ahval
Editör
02 Şubat 2026 13:50

Antalya’da düzenlenen ve ülke genelinden 2 bin 884 sporcunun mücadele ettiği 2026 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası’nda Edirneli iki isim kürsüde yerini aldı. 8 Yaş Kadınlar Kategorisinde Meriç Metin üçüncü olarak,17 Yaş Genel Kategorisinde Doruk Karayayla dördüncü olarak Milli Takım’a girmeye hak kazandılar.

2026 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası, 24–31 Ocak 2026 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirildi. Şampiyona kapsamında; Küçükler Kategorisinde 7–12 yaş grupları, Yıldızlar Kategorisinde ise 13–18 yaş gruplarında müsabakalar oynandı. 

Türkiye’nin dört bir yanından katılım sağlayan 2 bin 884 sporcu, yedi gün boyunca Milli Takıma girebilmek için mücadele etti. Edirne’den ise 8 Yaş Kadınlar Kategorisinde Meriç Metin üçüncü olarak, 17 Yaş Genel Kategorisinde Doruk Karayayla dördüncü olarak Milli Takıma isimlerini yazdırdılar. Haber Merkezi

Yorum Yap

Düşüncelerinizi bizimle paylaşın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar

0 yorum

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!