Gündem

Yağız Kanca yüzme şampiyonasında ilk 10’da

Yağız Kanca yüzme şampiyonasında ilk 10’da

Edirne Ahval
Edirne Ahval
Editör
14 Ağustos 2025 10:21

Türkiye Spor Kulüpleri Arası Uzun Kulvar Yıldız, Genç ve Açık Yaş Yüzme Şampiyonası’nda, Edirne Poseidon Spor Kulübü öğrencisi Yağız Kanca, 50 metre serbest yarışında sergilediği performansla Türkiye 6’ncısı oldu.

Edirne’de faaliyet gösteren Poseidon Spor Kulübü, Türkiye Spor Kulüpleri Arası Uzun Kulvar Yıldız, Genç ve Açık Yaş Yüzme Şampiyonası’nda, antrenör Osman Taşkıran’ın öğrencisi Yağız Kanca, 50 metre serbest yarışında sergilediği performansla Türkiye 6’ncısı oldu. Toplam 1.079 sporcunun katıldığı şampiyonada elde edilen bu sonuç, sporcunun Milli Takım hedefi yolunda önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Kulüp yönetimi, sporcusunu ve antrenörünü tebrik ederek başarılarının artarak devam etmesini diledi. Yüzme branşında yeni yetenekleri keşfetmek için çalışmalarını sürdürdürdüklerini belirten Poseidon Spor Kulübü; “Edirne’de yüzme sporunu daha geniş kitlelere ulaştırmak istiyoruz. Yetenekli gençleri kulübümüze bekliyoruz” açıklamasını yaptı.

Milli Takım Antrenörü Osman Taşkıran ise, “Amacımız Edirne’nin adını sadece Türkiye’de değil, uluslararası platformlarda da gururla duyurmak. Bunun için disiplinli çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Haber Merkezi

Yorum Yap

Düşüncelerinizi bizimle paylaşın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar

0 yorum

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!