Edirne’de yaya geçidinde otomobilin çarpması sonucu yaralanan 56 yaşındaki Nurgül Çemberli’ye çevredeki esnaf yardım eli uzattı. Kuvvetli yağmur altında kalan yaralı kadını ıslanmaması için şemsiye ile koruyan esnaf, üşümesin diye üzerine mont örttü.
Edirne’de yaya geçidinde otomobilin çarptığı Nurgül Çemberli (56) yaralandı. Kuvvetli yağışın etkisini sürdürdüğü sırada meydana gelen kazada, çevredeki esnaf duyarlılık örneği sergileyerek, yaralı kadının ıslanmaması için şemsiye tuttu, üşümemesi için üzerine mont örttü.
Kaza, öğle saatlerinde Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışan Nurgül Çemberli’ye, R.Ç. yönetimindeki otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere savrulan Çemberli yaralandı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.
ESNAFTAN İNSANLIK DERSİ
Yağışın etkili olduğu sırada meydana gelen kazada, bölgedeki esnaf yaralı kadına yardım için koştu. Ambulansın gelmesini beklerken ıslanmaması için Çemberli’nin üzerine mont örten ve şemsiye tutan esnaf, olay yerine gelen sağlık ekiplerine kadar başında bekledi.
Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından yaralı Nurgül Çemberli, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Sürücü R.Ç. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Polis ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı.
Adem Batuhan SEVER