CHP’nin 102'nci kuruluş yıl dönümünde gerçekleştirilen Örgüt Temsilcileri Meclisi Toplantısı'na katılan Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan, “Hangi engeller çıkarılırsa çıkarılsın, hangi baskılar yapılırsa yapılsın; biz hem bugünün sorunlarını çözecek hem de yarının Türkiye’sini kuracak güce sahibiz” dedi.
Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 102. kuruluş yıl dönümünde gerçekleştirilen Örgüt Temsilcileri Meclisi Toplantısı’na katıldı.
Toplantıda yol arkadaşlarıyla bir araya gelmenin önemine dikkat çeken Başkan Gencan, CHP’nin zorlayıcı koşullara rağmen hem kentlere hizmet üreten, hem hukuksuzluklara karşı direnen hem de halkın iktidarı için çalışan bir parti olduğunu vurguladı.
Başkan Gencan yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partililer olarak dönemin zorlayıcı koşullarına rağmen aynı anda pek çok sorumluluğu yerine getirme iradesine sahibiz. Hem kentlerimiz için hizmet üretiyor, hem hukuksuzluklara karşı direniyor, hem de partimizi halkın iktidarına hazırlıyoruz” dedi.
Her türlü engel ve baskıya rağmen kararlı bir şekilde mücadele edeceklerini belirten Gencan, “Bugün hangi engeller çıkarılırsa çıkarılsın, hangi baskılar yapılırsa yapılsın; biz hem bugünün sorunlarını çözecek hem de yarının Türkiye’sini kuracak güce sahibiz. Halkın iktidarı için yolumuz belli, mücadelemiz kararlı” ifadelerini kullandı.
Haber Merkezi