Edirne Valiliği, olumsuz hava koşulları nedeniyle trafikte can güvenliğini sağlamak amacıyla dün saat 17.00’den itibaren motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkışını geçici olarak yasaklamıştı. Alınan karar doğrultusunda söz konusu yasak, bugün saat 12.00 itibarıyla kaldırıldı.
Kent genelinde etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle uygulanan tedbirin, hava koşullarının normale dönmesiyle sona erdiği bildirildi.
Valilik tarafından yapılan açıklamada, trafik akışı ve can güvenliği açısından vatandaşların dikkatli olmaları istendi. Açıklamada, motosikletler, elektrikli scooterlar ve motokuryelerin olası kazaların önüne geçilmesi amacıyla tedbirli şekilde trafiğe çıkmalarına izin verildiği belirtildi.
Yetkililer, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı sürücülerin dikkatli ve kurallara uygun hareket etmelerinin önemine vurgu yaptı.
Haber Merkezi