Gündem

Zarlar dayanışma için atıldı, ödüller Melek'e gitti!

Zarlar dayanışma için atıldı, ödüller Melek'e gitti!

Edirne Ahval
Edirne Ahval
Editör
07 Şubat 2026 21:49

Keşan'da merhum İbrahim Girgin anısına düzenlenen geleneksel Tavla Turnuvası’nda dereceye giren sporcuların ödülleri, SMA hastası Melek Çoruh adına bağışlanarak anlamlı bir dayanışma örneği sergilendi.

Keşan Belediyesi tarafından merhum İbrahim Girgin anısına geleneksel hale getirilen Tavla Turnuvası, bu yıl da yoğun katılım ve büyük bir heyecanla gerçekleştirildi. Dostluk ve centilmenlik ruhu içerisinde geçen organizasyon, katılımcılar ve izleyiciler tarafından ilgiyle takip edildi.

Turnuva sonunda yapılan müsabakalar sonucunda dereceye giren isimler belli oldu. Kadir Er birinciliği elde ederken, Hasan Bilir ikinci, Fahri Tunç üçüncü ve Hasan Çirozlar dördüncü oldu.

Ödül töreninde ise organizasyona anlam katan örnek bir dayanışma sergilendi. Dereceye giren yarışmacılara takdim edilen ödüller, SMA hastası Melek Çoruh adına bağışlandı. Bu duyarlı davranış, turnuvaya katılan tüm yarışmacılar ve izleyiciler tarafından takdirle karşılandı.

Anma ve dayanışma duygularının ön planda olduğu turnuvaya katılan tüm yarışmacılara teşekkür edilirken, merhum İbrahim Girgin rahmet, saygı ve özlemle anıldı. Yetkililer, bu anlamlı geleneğin önümüzdeki yıllarda da artarak devam etmesini temenni etti.

Öte yandan, kentin sosyal ve kültürel yaşamına sunduğu katkılar dolayısıyla Keşan Şehir Kulübü de tebrik edildi.

Haber Merkezi

Yorum Yap

Düşüncelerinizi bizimle paylaşın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar

0 yorum

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!