Edirne'de Trakya Üniversitesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği ve büyük ilgi gören 38. Kültür, Sanat ve Spor Şenlikleri, bu yıl da müzik dolu bir rekabete ev sahipliği yapıyor. Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilen ve büyük ses getiren “O Ses Trakya” yarışması, ikinci sezonun büyük finaliyle izleyicilerin karşısına çıkıyor.
YILDIZ ADAYLARI SAHNE ALIYOR
Üniversite bünyesindeki yetenekli öğrencilerin aylar süren hazırlık süreci ve elemelerin ardından finale kalan isimler belli oldu. Birbirinden iddialı performansların sergileneceği final gecesinde, Metin Tosun'un takımından Emir Çil, Beratcan Boyraz'ın takımından Arda Güler, Efe Aldemir'in takımından Doğa Aşıkçı ve Funda Balıktutan'ın takımından Çisem Antik, Trakya’nın "en iyi sesi" olmak için kıyasıya bir mücadele verecek. Yarışmacıların sahne şovları ve performanslarıyla Ayşekadın Yerleşkesi’ni adeta bir konser alanına çevirmesi bekleniyor.
MÜZİK VE EĞLENCE DOLU GECE
Şenlik ruhunu zirveye taşıyacak olan organizasyon, sadece bir yarışma değil, aynı zamanda tüm üniversite öğrencilerinin bir araya geleceği dev bir eğlence şöleni niteliği taşıyor. Final heyecanına ortak olmak isteyen tüm öğrenciler ve sanatseverler için kapılar akşam saatlerinde açılacak.
TARİH VE YER NOTLARINIZI ALIN
Trakya Üniversitesi tarafından yapılan duyuruya göre, bu dev organizasyonun detayları şu şekilde:
- Yer: Ayşekadın Yerleşkesi
- Tarih: 15 Mayıs 2026
- Saat: 19.00
Üniversite yetkilileri, müzik ve heyecan dolu bu gecede tüm öğrencileri ve Edirne halkını bu coşkuya ortak olmaya davet etti.
Haber Merkezi