Alsancakspor Futbol Okulu, her zaman çocuklarını desteklemek için saha kenarında bekleyen anneleri bu kez yeşil sahaya davet etti. Dinç Spor Tesisleri’nde yapılan maçta roller değişti; anneler ter döktü, aileleri ise onları hayranlıkla izledi.

MAÇ ÖNCESİ CİDDİ HAZIRLIK
Sahaya çıkan anneler, maça başlamadan önce tıpkı profesyonel futbolcular gibi ısınma hareketleri yaptı. Kondisyon çalışmalarını aksatmayan annelerin enerjisi, izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Hazırlık aşamasındaki neşeli tavırlar, kısa süre sonra yerini heyecan dolu bir mücadeleye bıraktı.

TRİBÜNDE ROL DEĞİŞİMİ
Karşılaşmanın en güzel yanı ise tribünlerdeki manzaraydı. Her hafta annelerinden destek alan minik futbolcular, bu kez babalarıyla birlikte tribüne geçerek annelerine tezahürat yaptı. Annelerini sahada futbol oynarken gören çocukların heyecanı ve verdikleri moral desteği görülmeye değerdi.

DOSTLUK VE SEVGİ KAZANDI
Maç boyunca kıyasıya bir mücadele sergileyen anneler, skorun değil günün anlamının önemli olduğunu bir kez daha kanıtladı. Alsancakspor yetkilileri, bu organizasyonun veliler arasındaki dostluğu artırdığını ve sporun birleştirici gücünü gösterdiğini belirtti. Etkinlik, maç sonunda çocukların annelerine çiçek vermesi ve çekilen hatıra fotoğraflarıyla renkli bir şekilde son buldu.
Adem Batuhan SEVER
_google_ers_1778431611.jpeg)