Tekirdağ Haberler

Tekirdağ’da 12 Haziran Elektrik Kesintisi: Hangi İlçe ve Mahallelerde Elektrikler Kesilecek?

Tekirdağ’da 12 Haziran Cuma günü planlı bakım ve altyapı çalışmaları nedeniyle birçok ilçe ve mahallede elektrik kesintisi uygulanacak. Yetkililer tarafından yapılan duyuruya göre Hayrabolu, Malkara, Marmaraereğlisi, Saray ve Şarköy ilçelerinde saatler sürecek kesintiler yaşanacak. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması için önlem almaları istendi.

Nazlı öngören
Nazlı öngören
Editör
11 Haziran 2026 20:48

Hayrabolu’da 3 Saatlik Elektrik Kesintisi

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesine bağlı Şalgamlı Mahallesi planlı kesintiden etkilenecek bölgeler arasında yer aldı.

Kesinti Bilgileri:

  • Başlangıç: 12 Haziran 2026 Cuma – 09:00
  • Bitiş: 12 Haziran 2026 Cuma – 12:00
  • Tahmini Süre: 3 Saat

Malkara’da 6 Saat Elektrik Kesintisi

Evrenbey Mahallesi sakinleri için planlı elektrik kesintisi uygulanacak.

Kesinti Bilgileri:

  • Başlangıç: 12 Haziran 2026 Cuma – 09:00
  • Bitiş: 12 Haziran 2026 Cuma – 15:00
  • Tahmini Süre: 6 Saat

Marmaraereğlisi’nde İki Mahalle Etkilenecek

Marmaraereğlisi ilçesinde Yakuplu ve Cedit Ali Paşa Mahallelerinde planlı elektrik kesintisi yapılacak.

Yakuplu Mahallesi:

  • 09:00 – 15:30 (6 Saat 30 Dakika)

Cedit Ali Paşa Mahallesi:

  • 09:00 – 13:00 (4 Saat)

Saray’da Uzun Süreli Kesinti Uyarısı

Saray ilçesinde özellikle Ayvacık Mahallesi için uzun süreli kesinti planlanırken, Ayaspaşa Mahallesinde gece saatlerinde kısa süreli kesintiler uygulanacak.

Ayvacık Mahallesi:

  • 09:00 – 17:00 (8 Saat)

Ayaspaşa Mahallesi:

  • 01:00 – 02:00 (1 Saat)
  • 02:00 – 03:00 (1 Saat)

Şarköy Mürefte Mahallesi’nde İki Aşamalı Kesinti

Şarköy ilçesine bağlı Mürefte Mahallesinde elektrik kesintisi iki farklı zaman diliminde uygulanacak.

Kesinti Saatleri:

  • 09:00 – 12:00 (3 Saat)
  • 12:00 – 15:00 (3 Saat)

Yetkililer, planlı çalışmalar nedeniyle yaşanacak elektrik kesintilerine karşı vatandaşların elektronik cihazlarını koruma altına almaları ve gerekli tedbirleri önceden almaları gerektiğini belirtti. Çalışmaların erken tamamlanması halinde enerji planlanan saatten önce verilebilecek.

Yorum Yap

Düşüncelerinizi bizimle paylaşın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar

0 yorum

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!