Türkiye

Serikli minik yazardan imza töreni

Antalya'nın Serik ilçesinde 7. sınıf öğrencisi Ali Çağan Tunç kaleme aldığı 'Öğrencinin Bir Günü' adlı romanı için okulunda imza günü düzenledi.

Yeşim Dramalı
Yeşim Dramalı
Editör
15 Mayıs 2026 22:05

 BHA 

Tekeli Ahmet Can Özpınar Ortaokulu 7-B sınıfı öğrencisi Ali Çağan Tunç imza gününde öğretmenleri ve öğrenci arkadaşlarıyla buluştu. Türkçe öğretmeni Hasan Kara, meslek hayatında ilk defa bu yaş grubunda bir öğrencisini yazar olarak tanıttığı için okul olarak gurur duyduklarını belirtti. '

Öğrencinin Bir Günü' adlı romanının içeriğinden ve yazma serüveninden bahseden Ali Çağan Tunç, yazma sürecinin küçük yaşlardan beri nitelikli kitap okumasıyla oluştuğunu belirtti. Tunç, romanının ortaya çıkmasında payı olan ailesine ve okuldaki öğretmenlerine teşekkür etti.

Kitap ve yazarlık süreciyle ilgili sorulara yanıt veren Ali Çağan Tunç, ikinci bir kitap yazma sürecinin içinde olduğunu da belirtti. Ali Çağan Tunç'un annesi Şerife Tunç ve babası İsmail Tunç da çocuklarının iyi bir okuyucu olduğunu, onu da kitap yazma noktasında yüreklendirdiklerini anlattı.

Yorum Yap

Düşüncelerinizi bizimle paylaşın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar

0 yorum

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!