Edirne Haberler

"Benim Dünyam" resim sergisi açıldı

"Çocukların Hayal Dünyası Atatürk Kültür Merkezi'nde Hayat Buldu: Edirne Belediyesi ve Çocuk Hakları Derneği'nin Ortak Sergisi 'Benim Dünyam' Sanatseverlerle Buluştu"

Yeşim Dramalı
Yeşim Dramalı
Editör
23 Nisan 2026 10:43

"Çocukların Hayal Dünyası Atatürk Kültür Merkezi'nde Hayat Buldu: Edirne Belediyesi ve Çocuk Hakları Derneği'nin Ortak Sergisi 'Benim Dünyam' Sanatseverlerle Buluştu"

 

Edirne Belediyesi ile Edirne Çocuk Hakları Derneği iş birliğinde düzenlenen "Benim Dünyam" adlı resim sergisi, Atatürk Kültür Merkezi'nde sanatseverlerden büyük ilgi gördü.

 

Serginin açılışına Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Savaş Çerkez, Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürü Tayfun Zafer, çocuklar ve çok sayıda sanatsever katıldı. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından sergi gezildi ve çocuklara katılım belgesi takdim edildi.

 

Çocukların hayal dünyasını yansıtan eserlerin yer aldığı sergide emeği geçen tüm çocuklara ve katkı sunan herkese teşekkür eden yetkililer, tüm hemşehrileri sergiyi ziyaret etmeye davet etti.

Şennur KARAGÖZ

Yorum Yap

Düşüncelerinizi bizimle paylaşın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar

0 yorum

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!