Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan, Babalar Günü dolayısıyla şehit ve gazi babaları ile hayatta olan gazi babalarla Zübeyde Hanım Parkı’nda düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Gencan, programda yaptığı konuşmada, şehit ve gazi babalarıyla birlikte olmaktan onur duyduğunu belirterek tüm babaların Babalar Günü’nü kutladı ve sağlık, huzur dolu yıllar diledi.
Edirne Belediyesi Zubeyde Hanım Parkında sabah kahvaltısında babalarla bir araya gelen Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan, “ Babalar Günü vesilesiyle şehitlerimizin ve gazilerimizin kıymetli babalarıyla bir araya geldik. Bu anlamlı günde kendileriyle birlikte olmaktan onur duydum.
Başta şehit ve gazi babalarımız olmak üzere tüm babalarımızın Babalar Günü’nü kutluyor, sağlık ve huzur dolu nice yıllar diliyorum.”


